Mèdia 15/01/2012

Joel Joan: "Si el Madrid decidís el pressupost del Barça, seria a Tercera Regional, com el país"

Carles Capdevila, director del diari ARA, entrevista l'actor Joel Joan. Junts repassen el seu paper al capdavant de l'Acadèmia de cinema catalana i del futur del cinema en l'era digital però també parlen de la independència de Catalunya, de la televisió actual o de les xarxes socials

Carles Capdevila
1 min
JOELJOAN : "Si el Madrid decidís el pressupost del Barça, seria a Tercera Regional, com el país"

BarcelonaJoel Joan explica en una entrevista de Carles Capdevila, director del diari ARA, que l'Acadèmia del Cinema Català està per fer "un acte d'amor entre nosaltres", referint-se als actors, que estimen el cinema fet a Catalunya. Per això, parlen del possible premi Oscar a 'Pa Negre', una situació que, segons l'actor, portaria "la nostra llengua a la primera divisió del cinema internacional".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que el compensa a escala "humana", Joan reconeix que ser un activista independentista el "perjudica", ja que "a molts mitjans els va la marxa" i sempre li pregunten al respecte perquè el consideren "kamikaze", afegeix.

En la conversa amb Capdevila assegura que té "ganes de fer televisió". Malgrat això, insisteix que 'Porca Misèria' no tornarà i 'Plats Bruts', "encara menys".

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA PREMIUM.

stats