Mèdia 19/06/2012

Johnny Depp i Vanessa Paradis se separen després de 14 anys plegats

La parella mantenia una relació des del 1998. Tenen dos fills, de 13 i 9 anys, i vivien plegats a França

Reuters
1 min
Depp i Paradis a la cerimònia dels Oscars del 2008. / CARLOS BARRIA / REUTERS

Los AngelesL'actor Johnny Depp i la cantant i actriu francesa Vanessa Paradis es separen després de 14 anys de vida en comú. La notícia l'ha donat aquest dimarts un representant de l'actor en un breu comunicat. "Johnny Depp i Vanessa Paradis s'han separat de manera amistosa. Si us plau respectin la seva intimitat i, el més important encara, la privacitat dels seus fills", comentava Robin Baum, publicista de Johny Deep en el comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'anunci es produeix després de les notícies sorgides a principi d'aquest any sobre el naufragi de la relació de la parella, tot i que el mateix Depp havia desmentit els rumors de ruptura al diari britànic 'The Sun' el passat mes de maig.

Depp, de 49 anys, va començar a sortir amb Paradis, de 39 anys, el 1998, arran de la seva separació de la supermodel britànica Kate Moss. La parella van aparèixer junts el 1999 a la pel·lícula de Roman Polanski 'The Ninth Gate'. Depp i Paradis, que no es varen arribar a casar mai, tenen dos fills, Lily-Rose, de 13, i Jack, de 9 anys, i tenien casa a França, a Los Angeles i a una illa privada al Carib.

Depp va saltar a la fama a la dècada dels vuitanta a la sèrie de televisió de Fox '21 Jump Street', donant lloc a pel·lícules com 'Donnie Brasco', 'Chocolat' i 'Pirates del Carib'. L'actor també és conegut per les seves nombroses col·laboracions amb el director Tim Burton en pel·lícules com 'Eduardo Manostijeras', 'Sleepy Hollow' i 'Alícia al país de les meravelles'.

stats