Periodisme
Mèdia 22/12/2010

El periodista Jordi Gràcia, atacat per un tauró

Va passar mentre l'excol·laborador d''El club' feia surf a les illes Fiji

Auri Garcia
1 min
Jordi Gràcia, a l'hospital

BarcelonaEl periodista català Jordi Gràcia va ser atacat per un tauró divendres passat, mentre feia surf a les illes Fiji. Gràcia, conegut pel seu pas pel programa de TV3 El club, ha estat protagonista al diari local Fiji Times, que s'ha fet ressò de la història i ha publicat una foto seva a l'hospital.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Estava intentant nedar cap a les onades quan vaig sentir les dents del tauró al voltant del meu turmell", explica Gràcia al Fiji Times. En qüestió de segons, l'aigua que hi havia al seu voltant es va tenyir de vermell amb la seva sang. "Al principi no vaig sentir dolor, perquè estava en xoc", diu el periodista. Però quan va sortir de l'aigua, Gràcia es va adonar de la gravetat de la ferida.

Jordi Gràcia, que havia estat redactor d'esports de RAC1 i va deixar TV3 quan es va acabar El club, està viatjant per tot el món acompanyat del també periodista Albert Martínez. Després d'estar a Nova Zelanda i Austràlia, Gràcia i Martínez van anar a parar a Fiji, que els continua semblant un bon lloc per visitar. "Definitivament, hi tornarem", diu Gràcia.

stats