PRÒXIMA ESTRENA
Mèdia 23/04/2012

Jorge Javier Vázquez, ara també en 'prime time'

Jorge Javier Vázquez s'estrenarà demà al capdavant del programa "que sempre havia volgut fer". Hay una cosa que te quiero decir intentarà sorprendre en prime time amb històries d'amor i retrobaments.

A.c.r.
2 min
Hay una cosa que te quiero decir s'estrena demà a Telecinco. Jorge Javier Vázquez combinarà la presentació d'aquest nou programa amb la conducció de Sálvame.

BARCELONAEl nou programa de Jorge Javier Vázquez ja està a punt. Tal com va avançar l'ARA el 27 de febrer, el presentador de Sálvame serà l'encarregat de conduir Hay una cosa que te quiero decir , un format basat en històries personals que s'estrenarà demà (22.00 h) i que ha de suposar un canvi important en la imatge televisiva de Vázquez.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins ara, el presentador català ha estat vinculat a alguns dels programes del cor més polèmics de Telecinco: Aquí hay tomate , primer, i Sálvame , actualment. És cert que al llarg de les dues últimes temporades la cadena li ha encarregat també la conducció d'espais com Supervivientes i Acorralados , que fugen de la xafarderia pròpiament dita, però també és veritat que aquests dos realities van convertir-se sovint en font de nous temes de debat en relació amb els seus participants que permetien omplir molts minuts no només dins dels mateixos programes sinó també a Sálvame .

Amb l'arribada del nou programa, Vázquez seguirà al capdavant del magazín de tarda de Telecinco i de la seva edició Deluxe dels divendres a la nit -tot i que és possible que, a la versió diària, cedeixi més protagonisme a Paz Padilla, que ja el substitueix els divendres a la tarda- però alhora guanyarà una nova faceta més allunyada de polèmiques, crits i insults i més enfocada a un públic familiar i a la proximitat tant amb l'espectador com amb els protagonistes de cada edició.

Hay una cosa que te quiero decir es presenta com un lloc en què els participants podran retrobar-se "amb la persona que ha marcat la seva vida", donar "una sorpresa o una alegria" a algú o dir-li "el que mai no li han dit". El mateix presentador, en un vídeo penjat a la web de la cadena assegura que és "una barreja de Lo que necesitas es amor , Hay una carta para ti i Sorpresa, sorpresa ", i afegeix que d'ençà que va començar a treballar en el món de la televisió "aquest era el programa que volia fer". "Vibrarem amb una pila d'històries", assegura Vázquez, que promet que muntaran "tota una performance " perquè els desitjos dels convidats es compleixin de la millor manera possible.

Bertín Osborne i Laura Pausini

El programa mantindrà la línia habitual dels espais de prime time de Telecinco i s'allargarà durant prop de quatre hores, fins més enllà de la 1.30. Per a la primera edició, que ja s'ha enregistrat, Hay una cosa que te quiero decir comptarà amb la presència de Laura Pausini i Bertín Osborne. La possibilitat de conèixer personalment un famós o de saber si encara et recorda després d'haver anat junts a escola són altres dels possibles desitjos que el programa s'ofereix a fer realitat.

stats