NOUS PROJECTES DE LA CADENA
Mèdia 06/02/2012

José Miguel Contreras anuncia que La Sexta 2 canviarà de model

La Sexta 2 es redefinirà d'aquí poc, el destí de la Fórmula 1 se sabrà aviat i Buenafuente "no s'estarà de res" en el seu retorn televisiu. El conseller delegat de La Sexta va explicar ahir els seus plans a Twitter.

N.a.
2 min
José Miguel Contreras, el conseller delegat de La Sexta, va respondre als tuitaires.

BARCELONA"Molt aviat hi haurà novetats a La Sexta 2. Fa temps que treballem en un projecte que veurà la llum d'aquí un parell de setmanes. Molarà", va prometre ahir el conseller delegat de La Sexta, José Miguel Contreras, a través del seu compte de Twitter. El canal de moment no ha trobat un model que li funcioni. Inicialment va especialitzar-se en telerrealitat, però no va sortir-se'n i al juliol va canviar a "tot novel·les". El projecte només va durar tres setmanes i, des d'aleshores, la programació de La Sexta 2 barreja culebrons, documentals i reposicions dels programes més emblemàtics del primer canal. Mentre que La Sexta 3, especialitzada en cine, va obtenir al gener una audiència de l'1,5%, La Sexta 2 va repetir per quart mes consecutiu un 0,5%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Contreras no va explicar més detalls sobre quin serà el camí que emprendrà aviat La Sexta 2, però sí que va donar altres pistes sobre el futur de la cadena. Preguntat pels tuitaires per Patricia Conde, va dir que la presentadora "sap que La Sexta és casa seva" i que fa temps que pensen "idees per treballar amb ella". I va afegir: "En tinc alguna que crec que la farà". També va parlar sobre Andreu Buenafuente, que prepara el seu retorn televisiu a Antena 3. Contreras ha assegurat: "Ell està pensant en un projecte i no s'estarà de res. El cos l'hi demana i s'ho mereix. No estar-se de res i La Sexta no casen bé".

Lobato i la Fórmula 1

Contreras va ser també taxatiu respecte als motius que han portat La Sexta ha desfer-se "completament" de la Fórmula 1. "La crisi publicitària ens impedeix rendibilitzar-la", va resumir. Avui acaba el termini per presentar ofertes per aconseguir-ne els drets i tot apunta que passaran a mans d'Antena 3, que recentment ha absorbit La Sexta. El destí de la Fórmula 1 se sabrà molt aviat, va reconèixer ahir Contreras, que confia que la cadena que l'adquireixi es quedi també amb l'equip de periodistes que se n'ocupen. "[Antonio] Lobato és la Fórmula 1. És el millor i és impossible imaginar-la sense ell i el seu equip. Estic convençut que seguirà", va comentar el conseller delegat de La Sexta respecte al seu futur professional.

No va ser l'única declaració de Contreras sobre drets esportius. També va avançar com està la situació amb la selecció espanyola de bàsquet, els campionats de la qual La Sexta ha retransmès els últims anys. "Els drets de la selecció de bàsquet estan lliures després dels Jocs Olímpics. Se subhastaran", va dir. Els tuitaires també van preguntar-li sobre les suposades prebendes per part del PSOE. "Els accionistes de La Sexta han invertit 600 millons d'euros que no han rendibilitzat", va contestar.

stats