COMUNICACIÓ
Mèdia 22/07/2011

Josep Cuní s'acomiada de TV3 agraint el suport dels espectadors

"Els dono les gràcies més sentides pel seu suport, que desitjo que mantinguin a les noves etapes d''Els matins'", ha dit, emocionat, el periodista. Mas, que avui és entrevistat, li ha encaixat la mà i li ha dit: "És un honor ser el seu darrer convidat"

Redacció
1 min
Josep Cuní, en el seu últim programa a TV3

BarcelonaEl periodista Josep Cuní ha aprofitat el sumari del seu últim programa d'Els matins de TV3 per acomiadar-se dels espectadors que l'han acompanyat al llarg dels anys en el matinal de la televisió pública catalana. "Els dono les gràcies més sentides pel seu suport, que desitjo que mantinguin a les noves etapes d'Els matins", ha dit Cuní, que la propera temporada farà el salt a 8 TV. El periodista també ha aprofitat les connexions amb els corresponsals desplaçats a primera hora per agrair-los la feina. Després d'agrair la fidelitat dels espectadors, ha dit que ell començarà una “nova aventura professional”. A partir de la propera temporada, Els matins de TV3 estaran conduïts per Ariadna OltraEls matins.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El convidat per a aquest últim programa de Cuní a TV3 ha estat el president de la Generalitat, Artur Mas, que l'ha felicitat per les 1.620 edicions al capdavant del programa. "És un honor ser el seu darrer convidat", li ha dit Mas, mentre encaixava la mà amb el periodista. El futur professional de Cuní ha saltat a la conversa quan Mas li ha ofert, en broma, un lloc com a assessor polític de CiU. "No busco feina", li ha contestat, seguint-li el joc, en Cuní.

stats