Mèdia 14/03/2011

Josep Sucarrats: "Em van regalar una Palm, però se'm va florir"

1 min
Josep Sucarrats és el director de la revista Cuina .

El meu telèfon és un Nokia, però no sé de quin model. Això ja diu bastant de la meva relació amb aquest tipus d'aparells. Quan vaig fer 30 anys em van regalar una Palm i un iPod Nano, que llavors era l'últim crit, i tot i que em va fer molta il·lusió mai no els vaig arribar a fer servir de veritat. L'agenda vaig intentar utilitzar-la, però se'm va florir. Tot i així, sí que he pensat comprar-me un smartphone , però el món de les companyies telefòniques és tan obscur i em fa tanta mandra que encara no he trobat una oferta que m'interessi. Estic convençut, però, que quan en tingui un en trauré profit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc un perfil a Facebook que vaig obrir per connectar amb amistats, però ha anat derivant cap a un ús més professional, i ara ho tinc tot barrejat. Alguna vegada hi he penjat fotografies, però no ho faig gaire sovint. De Twitter, en canvi, no en tinc.

Només miro la televisió quan no tinc altra cosa a fer i estic cansat. No és gaire, només una estona al vespre i ja està. Sóc bastant de sèries, si pot ser d'humor, perquè em va bé per distreure'm. Per a les notícies ja no espero que sigui l'hora de l'informatiu, sinó que faig servir els canals de 24 hores. També m'interessa molt Karakia, però no recordo mai quan el fan. Si l'he pogut veure, algun cop el descarrego per internet. La ràdio només la poso al cotxe al matí: escolto les notícies i després sintonitzo iCat fm.

stats