Televisió
Mèdia 12/09/2011

Cuní presenta '8 al dia' com "una aposta del grup Godó que tots els catalans han d'agrair"

L'expresentador de TV3 ha estrenat aquest dilluns a la tarda el seu programa a 8TV

Redacció
1 min

BarcelonaJosep Cuní ha estrenat avui el seu nou programa 8 al dia, a la televisió privada 8TV. Cuní ha inaugurat la seva nova etapa a la franja de vespre amb un "bona tarda Catalunya, són les set", i tot seguit ha definit 8 al dia com "un programa basat en l'actualitat" i, especialment, en les causes i les conseqüències de les vuit notícies més destacades del dia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cuní ha volgut recordar que el programa forma part del "rellançament de 8TV", un repte que assegura que comporta riscos. Segons Cuní, aquesta és "una aposta del grup Godó que tots els catalans haurien d'agrair", no només pel moment de crisi econòmica sinó també perquè "significa una ampliació de la normalització del país justament ara que alguns semblen voler evitar-ho".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El programa ha començat amb la presència dels dos regidors trànsfugues de PxC a l'Ajuntament de Salt, que hi han anat acompanyats de les seves parelles. El plat fort del primer dia ha estat un cara a cara entre el president del TSJC, Miguel Ángel Gimeno, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. En la darrera hora, Cuní ha entrevistat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

stats