TELEVISIÓ
Mèdia 22/07/2011

Cuní: Comiat al so de 'My way'

"És l'hora d'un adéu que no vol ser-ho per sempre, sinó com diu la cançó, només per un instant, fins que vostès ho vulguin", ha anunciat el fins ara presentador d''Els Matins de TV3' en tancar el seu últim programa

Redacció
2 min

BarcelonaAgraïments a tothom, un toc sentimental i la música de My way, la cançó popularitzada per Frank Sinatra, de fons. Així ha sigut del comiat definitiu de Josep Cuní de TV3 en el seu últim programa d'Els matins de TV3. Tot i que ja s'havia acomiadat a l'inici del programa dels espectadors més matiners, en els últims instants ha fet el seu discurs final. "És l'hora d'un adéu que no vol ser-ho per sempre, sinó, com diu la cançó, només per un instant, fins que vostès ho vulguin", ha rematat amb una frase que, en certa manera, era una invitació a seguir-lo en la seva nova etapa, de la qual s'ha estalviat explicitar que serà a 8TV, la televisió del Grup Godó.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La resta de les seves paraules han sigut de reconeixement i agraïment a tothom: companys, espectadors i direcció de TV3. "No seria lògic i no seria sensible per part meva si no recordés set anys i 1.620 programes de vivències molt enriquidores, gràcies a la cohesió d'un equip i a les direccions de TV3, sempre confiades i respectuoses amb els professionals, i gràcies als espectadors, que han anat creixent, sense les aportacions del quals, crítiques, d'elogi o silents, això no hauria estat possible", ha assegurat.

També ha remarcat que el programa continua. "Aquest equip els desitja bones vacances i espera retrobar-los al setembre, amb l'Ariadna Oltra i l'Helena Garcia-Melero, que han estat coresponsables del programa". I ha recordat que continuarà dirigint Els matins Manel Sarrau, "com des del primer dia".

"Jo, en canvi, inicio una nova etapa que encara és una incògnita que només desvelaran el temps i l'audiència", ha fet saber.

Una abraçada amb llàgrimes d'Helena García-Melero i un aplaudiment de tots els membres de l'equip i col·laboradors presents al plató, que han sortit a participar en el comiat, han posat fi a aquesta era Cuní a TV3 mentre els llums s'apagaven i My Way sonava.

stats