EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 17/06/2011

Juanjo Sáez: "Miro 'realities', per no pensar"

1 min
El dibuixant Juanjo Sáez és el creador de la sèrie del 33 Arròs covat .

Fins fa ben poc no tenia mòbil, per una mania meva: em posen nerviós, em fan cosa. Però un dia, a l'agència amb què treballo em van dir: "Mira, aquest és el teu mòbil". I em van regalar un iPhone. Jo no tenia cap preferència, per això. No l'utilitzo gaire, la veritat: bàsicament faig servir el WhatsApp, i també el Google Maps, perquè em perdo molt, fins i tot per Barcelona. Abans preguntava, i ara ja no em cal. De trucades, en canvi, en faig molt poques, només les indispensables.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook, i el vaig mantenint actualitzat per informar d'exposicions, penjar-hi alguna notícia especial o enllaçar-hi les meves vinyetes de l'ARA. Si m'hi creuo amb algun amic, hi parlo, però en general en faig un ús molt enfocat a la vida professional. De fet, tenia una web, però s'ha quedat morta. El Facebook és més útil, i l'ha acabat substituint. A Twitter no hi sóc.

Als vespres miro la televisió, però tampoc no gaire. La veig sobretot per internet: si hi ha alguna cosa que m'interessa, ho busco. Ara estic enganxat al r eality Alaska y Mario , que emet la MTV. M'agrada. En general, miro molts realities -però no el típic Gran Hermano , sinó els que són més nous, normalment els que fan a Cuatro-. Me'ls miro per no pensar. La ràdio no l'escolto gens. De fet, mai no n'he escoltada gaire. Com a màxim, quan tenia 20 anys posava Ràdio 3, però a part d'això, res més. Ara prefereixo l'Spotify!

stats