TELEVISIÓ
Mèdia 31/01/2012

Julian Assange farà un cameo a 'Els Simpson'

El fundador de Wikileaks tindrà un personatge a la sèrie per celebrar el capítol número 500

Ara
1 min
Assange

BarcelonaEl fundador de Wikileaks, Julian Assange, ha col·laborat amb 'Els Simpson'. Assange posarà veu al seu propi personatge d'animació per celebrar el capítol 500, que s'emetrà el proper 19 de febrer a la FOX.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha publicat Entertainment Weekly, Al Jean, productor executiu d''Els Simpson', va anunciar que el creador de la sèrie, Matt Groening, havia sentit el rumor que Assange tenia molt d'interès a ser un dels personatges famosos convidats en un capítol de la famosa família groga de Springfield.

"Vam demanar al nostre director de càsting, Bonnie Pietilä –que en el seu moment va ser capaç de convèncer a Thomas Pynchon i Tony Blair– que trobés el senyor Assange. I ho va fer", ha declarat el productor.

Assange actualment es troba sota arrest domiciliari al Regne Unit, i ni els productors de la sèrie saben el lloc on el periodista va gravar el seu cameo. Al Jean ha declarat que només li van donar un número de telèfon, i que va realitzar la gravació a Los Angeles a través d'una trucada.

Al capítol on apareixerà el fundador de Wikileaks, Homer i Marge descobreixen que Springfield organitza una reunió secreta per fer-los fora del poble. La família Simpson marxa de la ciutat i es troba amb Assange, "una mena de nou Flanders", ha avançat Al Jean.

stats