Premsa
Mèdia 13/05/2013

El rei se'n va al llit amb la Justícia a la portada d''El Jueves' d'aquesta setmana

La revista sorprèn amb una nova imatge polèmica que mostra el monarca i una al·legoria de la Justícia després de practicar sexe

Ara
1 min

Barcelona"Corinna ja és passat. Ara el rei es folla la Justícia". Aquest és el titular de portada de l'edició d'aquesta setmana de la revista 'El Jueves', que malgrat les polèmiques anteriors per portades compromeses relacionades amb la família reial, no afluixa i torna a apuntar contra la Corona, en aquest cas, amb motiu de la desimputació de la infanta Cristina.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La imatge de portada del proper número de la revista, que sortirà a la venda aquest dimecres, mostra el rei i una al·legoria de la Justícia –amb els ulls tapats, l'espasa i les balances– estirats al llit, nus i tapats fins a la cintura amb els llençols, com si acabessin de practicar sexe. El monarca, mentre toca els pits de la dona –visiblement incòmoda per la situació–, li demana: "I ara em desimputes la nena, eh, 'guarrilla'?".

A finals de l'any passat, 'El Jueves' ja havia disparat un dard contra la monarquia a la portada, en què es veia la reina Sofia amb unes banyes que eren, en realitat, uns ullals d'elefant. També el gener del 2012 la implicació de la infanta Cristina en el cas Nóos va donar lloc al titular "La infanta Cristina és tonta". La principal polèmica entre 'El Jueves' i la casa reial va tenir lloc l'any 2007, quan el jutge de l'Audiència Nacional Juan del Olmo va ordenar la retirada d'un número que mostrava a la portada una caricatura dels prínceps d'Astúries practicant sexe.

stats