Mèdia 18/09/2012

Kate Middleton demana el segrest de 'Closer'

Selena Soro
2 min

Les fotografies que Closer va publicar de Kate Middleton fent topless podrien sortir cares a la revista francesa. La casa reial britànica no només ha demandat la publicació, sinó que també ha exigit als jutjats el segrest i la retirada dels exemplars que encara estiguin als quioscos, segons publica El País . Tant la directora de la revista, Laurence Pieau , com la fotògrafa poden ser condemnades a un any de presó i a una multa de 45.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els ducs de Cambridge, Caterina i Guillem , a més, demanen una indemnització de 100.000 euros si no s'executa el segrest de la revista i n'exigeixen 10.000 per cada dia que la fotografia segueixi circulant, tant a la premsa com a internet.

Les polèmiques fotografies es van fer mentre el matrimoni prenia el sol en una terrassa del castell d'Autet, a la Provença. Després de Closer , la revista italiana Chi i l'edició irlandesa del Daily Mail van sumar-s'hi i van decidir que també publicaven les imatges.

Messi es muda a un dúplex

A Leo Messi (03) li queda poc més d'un mes per estrenar-se com a pare i, per això, ha decidit deixar la seva casa de Castelldefels per mudar-se a un dúplex de Pedralbes, segons informa Vanitatis . La seva nòvia, Antonella Roccuzzo , ja s'hi ha traslladat per encarregar-se de la decoració.

Jay-Z contra els 'indignats'

El raper Jay-Z i els activistes del moviment Ocupa Wall Streethan començat la seva particular batalla. Després que el marit de Beyoncé digués al New York Times que no els donava suport i que no entenia "quina era la seva lluita", els indignats nord-americans han decidit explicar-l'hi en persona presentant-se al concert del pròxim 28 de setembre. "Fa un any que som als carrers per eradicar totes les coses contra les quals Jay-Z rapejava als seus inicis", han comunicat els activistes.

stats