Mèdia 13/08/2012

Kutcher, el més ben pagat de la TV

àlex Gutiérrez M.
2 min
Kutcher, el més ben pagat de la TV

Fins a 700.000 dòlars s'embutxaca Ashton Kutcher (01) cada cop que enllesteix un capítol de Dos hombres y medio . És l'actor més ben pagat de la televisió, tot i que el seu predecessor, Charlie Sheen, el superava a bastament, amb 1,8 milions de dòlars per episodi. Són dades de la revista TV Guide , que anualment elabora una llista de les estrelles més ben remunerades a la petita pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En segona posició hi ha el seu company de sèrie, Jon Cryer, que s'endú només 600.000 dòlars. Segueixen Mark Harmon (l'agent especial Leroy Jethro Gibbs a NCIS ) amb 500.000 dòlars, Ellen Pompeo (Anatomía de Grey , 350.000 dòlars) i la veïna dels sàtrapes de Big Bang , Kaley Cuoco (300.000 dòlars).

La publicació també destaca els 17 milions de dòlars per temporada que cobrarà Mariah Carey per fer de jurat al talent show American Idol .

Obama, mítings per vacances

Barack Obama (02) no passarà les vacances a Martha's Vineyard, tal com va fer els tres anys anteriors. El president dels Estats Units ha renunciat al descans estival per centrar-se en la seva campanya electoral per a la reelecció, segons publicava The New York Times , citant un alt funcionari de la Casa Blanca. Enguany, per tant, no hi haurà les clàssiques fotografies del mandatari jugant al golf o menjant llagosta al Nancy's Restaurant.

Bruni, de pedra

Les ciutats rescriuen la seva història a cop d'estàtua i el barri parisenc de Nogent-sur-Marne tindrà l'honor de ser el primer a acollir una Carla Bruni (03) de pedra, en honor a l'ex primera dama francesa. El monument ha causat controvèrsia perquè ha costat 90.000 euros, una despesa considerada excessiva pels seus crítics, tenint en compte els temps de crisi. El fet que Bruni aparegui caracteritzada com una obrera italiana immigrant del segle XIX afegeix una capa d'ironia a tot l'afer i ha encès encara més les queixes. L'estàtua serà inaugurada al setembre, sense Bruni.

Agressió al príncep suec

El príncep suec Carles Felip (04) , germà de Victòria i Magdalena de Suècia, va ser agredit a la localitat francesa de Canes dissabte a la matinada, quan sortia d'una discoteca. La casa reial ha assegurat que el príncep està bé i que no presenta ferides. "L'atacant desconegut el va colpejar sense provocació prèvia", aclaria el portaveu de la casa reial, Bertil Ternert. Fill segon del rei Carles XVI Gustau i de la reina Sílvia, el príncep Carles és conegut per la seva afició als cotxes ràpids i la vida nocturna.

stats