TELEVISIÓ
Mèdia 17/01/2012

L'ARA busca la millor sèrie catalana de la història

Ara
1 min
La Riera, una possible candidata a millor sèrie catalana.

BARCELONA.Plats bruts ? Nissaga de poder ? Polseres vermelles ? Quina ha estat la millor sèrie de televisió catalana de la història? Al llarg de tota aquesta setmana l'ARA intentarà trobar una resposta a aquesta pregunta, a partir de les opinions dels lectors i també d'un jurat format per diversos experts que hi aportaran el seu punt de vista professional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir d'avui s'obre el termini per proposar candidates a convertir-se en la millor sèrie catalana de la història. Tothom que vulgui pot fer les seves propostes a través de comentaris a les notícies corresponents a la web Ara.cat i al Facebook de l'ARA, i també via Twitter mitjançant el hashtag #sèriecatalana .

Demà a les 18.00 es tancarà el període per fer arribar les propostes, i dijous ja només serà possible votar per les sèries que hagin obtingut més suport durant la primera fase. Finalment, divendres s'elaborarà la llista definitiva de les deu candidates a convertir-se en la millor sèrie catalana de la història, que s'escollirà a través d'una votació a la web de l'ARA que es tancarà aquella nit. Diumenge es farà públic el nom de la guanyadora a criteri popular.

Paral·lelament, però, diversos experts en matèria de televisió valoraran també les ficcions que, a parer seu, mereixerien el títol de millor sèrie catalana de la història.

stats