EL DIARI PRESENTARÀ DIMARTS LA SEVA NOVA CAMPANYA
Mèdia 16/01/2011

L'ARA celebra el número 50 amb fotos dels lectors

Redacció
1 min
LARA, Aracat

Barcelona.L'ARA publicarà el seu número 50 aquest dimarts, dia 18 de gener. Per celebrar-ho, el pòster central a doble pàgina l'ocuparà un mosaic amb les millors fotos enviades pels lectors llegint el diari en qualsevol de les seves modalitats: paper, web, mòbil, iPad... La galeria amb totes les fotos rebudes fins ara es troba a Ara.cat. Allà els lectors hi trobaran també el formulari que permet enviar les imatges, que igualment es poden fer arribar a través del correu web@ara.cat . La redacció escollirà les més emotives, originals o divertides i les col·locarà en el collage de celebració del número 50.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, dimarts el diari donarà a conèixer les primeres xifres sobre nombre d'exemplars venuts. Serà el dia també en què l'ARA anunciarà una nova campanya que permetrà tornar-se a posar en contacte amb els lectors, tal com es va fer amb Arafaremundiari , amb vista a introduir retocs en el diari a partir dels suggeriments que proposin.

A banda de participar en els actes que se celebrin arreu del país, els lectors poden fer arribar els seus comentaris i propostes a l'adreça electrònica retocs@ara.cat .

stats