PREMSA
Mèdia 24/02/2013

L'ARA convida a llegir avui el diari de demà

El diari va posar en marxa, fa quinze dies, la seva Edició 23 hores, que cada nit, a les onze en punt, permet llegir, a través de la web i de les aplicacions per a tauletes iPad i Android la major part dels continguts del diari de l'endemà

Ara
2 min

Barcelona"Si el diari de demà porta les notícies d'avui, per què no el podem llegir avui?" Amb aquest plantejament, i amb l'objectiu d'adaptar-se al màxim a les necessitats informatives dels seus lectors, l'ARA va posar en marxa, fa quinze dies, la seva Edició 23 hores, que cada nit, a les onze en punt, permet llegir, a través de la web i de les aplicacions per a tauletes iPad i Android la major part dels continguts del diari de l'endemà, en format PDF i amb el mateix disseny i estructura que tindrà l'edició impresa que arribarà als quioscos al cap d'unes hores. L'Edició 23 hores de l'ARA inclou, a més dels continguts informatius del diari, tots els articles de fons, les columnes d'opinió i la contra de l'endemà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des d'avui mateix, podreu veure a la web de l'ARA i a les xarxes socials un vídeo que presenta aquesta Edició 23 hores del diari. A més, a partir de demà, aquest mateix espot s'emetrà per TV3 i Barcelona Televisió, i se n'oferirà també una versió radiofònica a través de Catalunya Ràdio.

Un mes de subscripció gratuïta

Per donar a conèixer aquesta nova Edició 23 hores, i per facilitar que tothom que hi estigui interessat pugui llegir les notícies de l'endemà abans d'anar-se'n a dormir i amb la màxima comoditat, l'ARA ha preparat una nova oferta de subscripció digital que, per només 30 cèntims al dia -o el que és el mateix, 9 euros al mes- permet accedir de manera il·limitada a tots els continguts de l'edició digital del diari, ja sigui a través de la web o de les aplicacions per a telèfons mòbils o tauletes.

A més, per a totes les persones que decideixin contractar aquesta nova fórmula de subscripció abans del dia 5 de març, l'accés durant el primer mes serà completament gratuït.

La subscripció a l'edició digital de l'ARA dóna accés no només a la nova Edició 23 hores del diari, sinó també a tots els continguts de l'apartat Premium de la web i a l'hemeroteca completa de l'ARA.

stats