FICCIÓ TELEVISIVA
Mèdia 29/05/2012

L'ARA busca el millor personatge de 'La Riera' amb motiu dels 500 capítols

Podeu votar a l'enquesta del diari quin és el vostre personatge favorit i explicar perquè us agrada 'La Riera' comentant aquesta notícia o a Twitter, amb el 'hashtag' #lariera500

Ara
1 min
'La Riera'

BarcelonaLa sèrie de TV3 La Riera compleix demà 500 capítols. La celebració també es traslladarà a la ficció, amb una barbacoa organitzada per la Mercè, la matriarca de can Riera, amb la intenció que regni l'harmonia. El problema serà que la Lídia, que al llarg del dia s'ha posat més i més rabiosa, irromprà per espatllar-ho tot.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'àpat servirà per resoldre molts assumptes pendents en una sèrie que va engegar-se com una gran aposta de renovació dels dramàtics de la cadena. Tècnicament molt ambiciosa, La Riera s'està fent amb alta definició, amb molts exteriors i una concepció dels decorats que gairebé tenen 360º.

El primer capítol de la ficció televisiva, el 10 de gener de 2010, va registrar 597.000 espectadors de mitjana i un 8,1% de share. La Riera arriba al mig miler de capítols amb bon estat de salut. El mes passat va fer una mitjana de 501.000 espectadors (un 25,4%) i el capítol 493 de la sèrie –emès el passat 21 de maig– va batre el seu rècord històric d'audiència, amb una mitjana de 596.000 espectadors (un 27%).

Amb motiu dels 500 episodis, l'ARA vol saber quins són els personatges favorits dels lectors. Podeu votar a l'enquesta del diari i explicar-nos perquè us agrada La Riera comentant aquesta notícia o a Twitter, amb el hashtag #lariera500.

stats