Mèdia 02/12/2011

L'ARA millora les aplicacions per a iPhone i Android

Ja podeu actualitzar-vos l'aplicació. Tindreu accés a l'Ara Premium, amb els articles d'opinió i la resta de continguts 'premium', podreu llegir i fer comentaris i trobareu un cercador per localitzar en un instant el contingut que vulgueu

Ara
1 min
Les noves aplicacions ara.cat per a iphone i android

BarcelonaL'ARA fa un any i continua en renovació permanent. Precisament per això ara estrenem una nova versió de les aplicacions de la web per a iPhone i iPhoneAndroid amb moltes millores.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } 1. Accés a l'Ara Premium. A partir d'ara, teniu accés a l'Ara Premium a través de l'aplicació d'iPhone i Android. Això significa que ja podeu llegir els articles d'opinió i la resta de continguts 'premium' de l'Ara.cat a través de l'aplicació. Us recordem que els usuaris registrats de l'Ara.cat tenen accés a tres continguts Premium de franc cada dia. I els subscriptors hi tenen accés il·limitat.

2. Llegir i escriure comentaris. Amb les noves aplicacions, a més, es poden llegir i publicar comentaris a les notícies, vídeos i tots els continguts.

3. Cercador. També s'ha incorporat un cercador que us permetrà trobar qualsevol notícia de l'Ara.cat.

4.Actualització de la informació quan vulgui l'usuari. A partir d'ara els usuaris de les aplicacions tenen l'opció d'actualitzar la informació quan vulguin. Només cal fer lliscar la pantalla tàctil cap avall, com es fa en altres aplicacions, com ara la de Twitter.

Aplicacions gratuïtes: baixeu-vos-les i/o actualitzeu-vos-les

Us recordem que les aplicacions es poden descarregar gratuïtament des de l'AppStore d'Apple i el Market d'Android.

Us recomanem que us actualitzeu les aplicacions, si ja les teniu instal·lades, per poder gaudir d'aquestes millores.

stats