ARA
Mèdia 04/01/2013

L'ARA ofereix 'Polseres vermelles'

El Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni van emocionar els espectadors de TV3 amb les històries viscudes a l'hospital. Els lectors de l'ARA poden reviure-les, al preu especial de 9,95 euros.

Ara
2 min
El pack que ofereix l'ARA inclou els tretze episodis de la primera temporada de la sèrie.

BARCELONAEl diari ARA ofereix l'oportunitat d'aconseguir la primera temporada de la coneguda sèrie Polseres vermelles. Els seguidors de l'èxit televisiu creat per Albert Espinosa que vulguin reviure aquells moments de somriures i emocions tenen a l'abast tots els capítols de la primera temporada de la sèrie, en format DVD.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir del dia 5 de gener, l'ARA distribuirà amb el diari tots els capítols emesos de la sèrie per només 9,95 euros. Els tretze episodis es presenten en dos estoigs que contenen els quatre discos amb les històries viscudes a l'hospital pel Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni.

El fenomen de TV3

Creada per l'escriptor, dramaturg i guionista Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, Polseres vermelles presenta amb humor i tendresa la història de cinc nois i una noia d'entre 10 i 15 anys que coincideixen en un hospital a causa de diferents malalties. Les anècdotes viscudes entre les parets del centre i els lligams que s'establiran entre ells protagonitzen aquesta ficció que té com a nexe d'unió les ganes de viure i l'afany de superació. La sèrie està inspirada en la llarga experiència d'Albert Espinosa en el món hospitalari, on va passar ingressat deu anys de la seva vida. Des de fa uns anys, el guionista es dedica a fer conferències en diversos centres hospitalaris de tot l'Estat.

Estrenada el 24 de gener del 2011, Polseres vermelles es va convertir en poc temps en un èxit a TV3 i va aconseguir generar tot un fenomen fan entre els espectadors. Amb milers de seguidors a les xarxes socials com ara el Facebook i el Twitter, la sèrie també va registrar uns alts nivells d'audiència a la cadena. Durant el seu temps d'emissió va aconseguir una audiència mitjana de 492.000 espectadors i un 15,5% de quota de pantalla.

Premiada en diferents festivals televisius d'àmbit internacional, diverses cadenes d'arreu del món s'han interessat per la ficció. De fet, a través d'Antena 3, que en va comprar els drets d'emissió, Polseres vermelles va fer el salt a la televisió estatal.

L'interès de Spielberg

Abans de començar la gravació de la segona temporada, l'equip de la sèrie va rebre una altra notícia que avala l'èxit obtingut fins ara. El director nord-americà Steven Spielberg es va interessar per la ficció catalana i va mostrar la seva passió i admiració per la història dels sis protagonistes. Per aquest motiu, TVC, Filmax i la cadena ABC van tancar un acord per tal que Polseres vermelles sigui adaptada i emesa pel canal americà. En aquest cas, la cocreadora d'un altre èxit televisiu com va ser Friends en el seu moment, Marta Kauffman, serà qui s'encarregarà dels guions de la versió americana de la sèrie.

stats