Mèdia 14/06/2012

L'ARA, premiat pel Banc de Sang pel seu suport a la donació altruista

Carles Capdevila, director del rotatiu, ha recollit el premi aquest dijous al migdia al Palau de la Música

Ara
1 min
Carles Capdevila recull el premi del Banc de sang al diari ARA

BarcelonaEl Banc de Sang i de Teixits (BST) ha premiat el diari ARA pel seu suport a la donació de sang de forma altruista. L'acte, presidit pel conseller de Salut, Boi Ruiz, ha estat organitzat pel BST, la Federació de Donants i el departament de Salut. L'objectiu de l'esdeveniment és homenatjar els ciutadans que han destacat per les seves donacions i també reconèixer públicament les institucions que han contribuït a difondre la necessitat de donar sang.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La institució ha volgut "reconèixer especialment el suport del diari ARA envers la donació de sang altruista". El BST ha agraït, així, "l'interès i la sensibilitat" que els ha permès "explicar i promoure la necessitat de la donació de sang" i el "gran suport a la tasca de difusió d’aquesta necessitat".

Campanya de recollida

Aquesta tarda de dijous, al mateix Palau de la Música, hi haurà una campanya especial de donació de sang, que començarà a les 17 hores i s'allargarà fins a les 22 hores. Serà una campanya de reconeixement al donant en què el Palau regalarà una entrada a cada donant per assistir al concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya per al proper 18 de juny a les 19 hores al mateix Palau.

stats