APLICACIONS
Mèdia 27/04/2012

L'ARA arriba al quiosc per a mòbils i tauletes de Google

Ara
1 min
La descàrrega de l'aplicació Google Currents és gratuïta i inclou un catàleg de 400 publicacions.

BARCELONA.L'ARA ja és a Google Currents, una aplicació que permet llegir notícies i subscriure's a revistes i mitjans a través de telèfons i tauletes Android , iPhones i iPads. Després d'haver restringit l'ús d'aquest quiosc online als usuaris dels EUA, Google ja l'ha habilitat a Espanya: els usuaris poden descarregar l' app gratuïtament al mercat d'aplicacions de cada plataforma (Google Play i Apple Store).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'ARA ha estat un dels primers diaris de l'Estat a formar part de Google Currents, que ja té un catàleg inicial amb més de 400 publicacions. Forbes , The Guardian i la PBS són alguns dels mitjans que ja han creat edicions adaptades.

A través de Google Currents els usuaris trobaran tots els continguts en obert de l'ARA. Els que ja tinguin Google Currents al seu dispositiu mòbil o a la seva tauleta poden subscriure's a l'ARA a través d'aquest enllaç. Amb Google Currents el diari continua la seva aposta per estar present en múltiples plataformes de difusió.

L'agregador de notícies de Google permet navegar entre una selecció dels temes més candents i per continguts seleccionats per coneguts experts. També es poden llegir sense connexió a internet les publicacions preferides que cada usuari tingui al seu compte. Segons Google, és "una nova experiència de lectura".

stats