TECNOLOGIA
Mèdia 16/09/2012

L'ARA renova de dalt a baix la seva aplicació per a iPad

Ja està disponible a l'App Store una nova versió de l'aplicació de l'ARA per a iPad. Aquesta app, totalment renovada, permet accedir a tots els continguts de la web i llegir el diari de l'endemà a partir de la mitjanit.

Ara
3 min

BARCELONAL'ARA ha estrenat una nova versió de la seva aplicació per a iPad. Es tracta d'un producte completament renovat, que inclou molts més continguts i que ofereix als usuaris tota la informació actualitzada minut a minut. La nova app de l'ARA per a la tauleta d'Apple, que ja es pot descarregar de manera totalment gratuïta des de la botiga d'aplicacions App Store o de l'enllaç http://ipad.ara.cat , permet llegir les notícies de la web del diari, tots els continguts de l'edició en paper i les opinions dels millors articulistes, a més de veure galeries de fotografies i vídeos i recuperar qualsevol edició antiga del diari. I tot, amb un sol dit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Informació actualitzada

Accés il·limitat a tots els continguts de la web

La nova versió de l'aplicació de l'ARA per a iPad permet als usuaris llegir totes les notícies de la web del diari, actualitzades en tot moment. Les informacions hi apareixen estructurades per seccions, igual que a la web, i amb un simple desplaçament lateral amb el dit és possible passar d'una notícia a la següent. A més, cadascun dels textos apareix acompanyat de diversos articles relacionats, de manera que es pot completar fàcilment la informació prement amb el dit sobre aquell titular que es vulgui ampliar.

Edició impresa

El diari en paper sencer a partir de la mitjanit

A més dels continguts oberts de la web, la nova aplicació per a iPad dóna accés també a tots els continguts de l'apartat Premium del portal. Aquí s'hi inclouen totes les notícies i els articles d'opinió de l'edició en paper, ampliats amb enllaços que completen la informació, a més d'altres textos creats específicament per a l'edició digital. Cada nit, a partir de les dotze, l'aplicació recull tots els continguts que apareixeran impresos al diari de l'endemà, de manera que els usuaris poden llegir-los fins i tot abans d'anar-se'n a dormir.

Hemeroteca completa

Totes les edicions del diari amb més facilitat d'accés

Per a aquells usuaris que prefereixin llegir el diari en un format més semblant al del paper, la nova app de l'ARA manté també l'opció de descarregar-lo en format PDF. A més, l'aplicació dóna accés a una àmplia hemeroteca on es poden trobar íntegrament totes les edicions antigues de l'ARA, amb un sistema de navegació millorat que simplifica la lectura dels suplements associats a cada número del diari. Una eina de calendari facilita també la tasca de localitzar l'edició desitjada.

Fotos i vídeos

Imatges del dia, el Mirades i continguts audiovisuals

A banda de la informació, la nova aplicació inclou una part molt important de continguts visuals. Es pot accedir a les millors fotografies de cada dia i a totes les imatges que s'han publicat des del naixement del diari a la secció Mirades, el pòster central que l'ARA dedica diàriament a oferir una mostra del millor fotoperiodisme a través d'imatges espectaculars i vinculades a l'actualitat. Aquesta col·lecció de fotografies també continuarà disponible, com fins ara, a través de l'aplicació per a iPad Ara Mirades. A més, la nova app recollirà tots els vídeos que es poden trobar a la web del diari, que inclouen reportatges sobre temes d'actualitat, entrevistes a diversos personatges, programes com La méteo en 1 minut i visions complementàries de les notícies més destacades del dia.

Comparteix i comenta

Enllaços a Twitter, Facebook i opinions dels lectors

La nova versió de l'aplicació permet compartir fàcilment qualsevol dels continguts del diari a través de les xarxes socials Twitter i Facebook, així com enviar-los per correu electrònic a algun conegut a qui puguin interessar. A més, l' app dóna l'opció als usuaris de llegir els comentaris que hagin escrit els altres lectors i d'afegir-hi la seva pròpia opinió per enriquir el debat.

Quant val?

Descàrrega gratuïta i accés il·limitat per als subscriptors

Descarregar la nova aplicació de l'ARA per a iPad és gratuït. També es pot accedir de franc a tots els continguts oberts de la web i a una part dels continguts Premium: registrar-se gratis dóna dret a consultar dos articles d'aquest apartat cada dia i permet descarregar també tres edicions completes del diari en format PDF. Pròximament es podran baixar més diaris -del dia o de l'hemeroteca- per 0,79 euros cadascun. Per als subscriptors, l'accés és il·limitat a tots els continguts que ofereix l'aplicació.

stats