Mèdia 16/04/2012

L'ARA, el segon diari més influent del Parlament

Segons l'estudi La informació al Parlament de Catalunya, l'ARA és la segona capçalera que els diputats consideren més influent, després de La Vanguardia

Ara
1 min

BarcelonaAmb només un any de trajectòria, l'ARA s'ha consolidat com el segon diari més influent del Parlament. Així ho constata l'estudi La informació al Parlament de Catalunya. Vies d’accés a la informació dels diputats i diputades: premsa, ràdio televisió i mitjans digitals, elaborat per la fundació CatDem. La Vanguardia és la capçalera amb més influència i també la més llegida. Un 66.67% dels diputats diuen llegir-lo en català i un 16.16% en castellà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons l'estudi, Francesc Marc Álvaro i Pilar Rahola són els articulistes més influents del Parlament. Gairebé tots els diputats del Parlament segueixen TV3 per informar-se i l'emissora més escoltada pels diputats catalans és Catalunya Ràdio. Amb tot, només els parlamentaris d’ICV-EUiA i ERC escullen l'emissora pública com a primera opció informativa.

Pel que fa als diaris exclusivament digitals, l'E-noticies és el més influent. Li segueixen El Singular Digital, Nació Digital, Vilaweb i Directe.cat.

stats