tecnologia
Mèdia 19/10/2011

L'Apple Store de Barcelona tancarà les portes aquest dimecres a la tarda per sumar-se a l'homenatge a Steve Jobs

La botiga de La Maquinista estarà tancada entre les 18.00 i les 21.00 hores, coincidint amb la cerimònia privada a la seu de Cupertino

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia Apple retrà un homenatge aquest dimecres al seu fundador, Steve Jobs, amb una cerimònia privada a la seu de Cupertino. Segons informen alguns mitjans nord-americans, diverses botigues de la companyia arreu del món han decidit tancar les seves portes al públic per tal que els empleats puguin seguir-ne la retransmissió en directe que en farà la companyia. L'Apple Store de Barcelona també s'hauria sumat a la iniciativa. Un empleat de l'establiment ha confirmat per telèfon a l'ARA.cat que la botiga de La Maquinista tancarà les seves portes aquest dimecres de les 18.00 a les 21.00 hores –coincidint amb l'horari en què està prevista la cerimònia-, malgrat que ha assegurat desconèixer el motiu del tancament: "el jefe no ens l'ha dit".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'acte d'homenatge, que començarà al voltant de les 10.00 (les 19.00, hora catalana), repassarà els èxits aconseguits pel fundador i exdirector executiu d'Apple i es farà en un amfiteatre a l'aire lliure a les oficines centrals de la companyia, a Cupertino (Califòrnia, Estats Units).

Apple farà un homenatge a Steve Jobs el pròxim 19 d'octubre a Cupertino (Califòrnia). El conseller delegat de la companyia, Tim Cook, en va informar els treballadors a través d'una nota la setmana passada, en la qual mostrava la seva consternació pel traspàs del fundador d'Apple. Steve Jobs va morir el passat 5 d'octubre als 56 anys, després d'una llarga lluita de més de vuit anys contra un càncer de pàncrees.

stats