AUDIÈNCIES A INTERNET
Mèdia 20/03/2011

L'Ara.cat, més líder al febrer

L'edició digital de l'ARA es manté al capdavant dels mitjans digitals en català i amplia l'avantatge respecte dels competidors, com certifiquen els resultats del febrer de l'OJD, que li donen 651.365 navegadors únics.

Redacció
1 min

BarcelonaL'Ara.cat va consolidar el seu lideratge al febrer i obre una bretxa respecte dels seus competidors: creix un 14,3% en navegadors únics mensuals -la dada de referència- mentre que només Vilaweb puja (un 4,2%), ja que tant el 3cat24.cat com les edicions digitals de l' Avui i El Punt perden audièn-cia, tot i que molt lleugerament, en comparació amb el mes anterior.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Són dades de l'OJD, que certifica també que l'edició digital de l'ARA encapçala també la resta de rànquings: el de navegadors únics diaris (48.045 i un creixement del 19,4%), el de visites (1,8 milions, puja un 4,4%) i el de pàgines vistes (5,7 milions, un 9,5% més).

Les dades de l'OJD revelen, a més, que el lector de la web de l'ARA s'està a la pàgina, de mitjana, 8 minuts i 8 segons. Es tracta de la permanència més llarga dels usuaris en un mitjà digital en català, comparable només als 7 minuts i 37 segons de l'Avui.cat.

stats