Televisió
Mèdia 01/07/2012

L'Esport3 presenta els catalans que seran als Jocs de Londres

Dilluns estrena 'Olímpics', una sèrie sobre la preparació de 18 esportistes per a la competició

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El canal Esport3 estrena aquest dilluns, a les 23.30, 'Olímpics', una sèrie de reportatges que presentarà alguns dels 90 esportistes catalans –dels 280 que formen l’equip espanyol– que a partir del 27 de juliol competiran als Jocs de Londres. El programa ha seguit 18 atletes de diverses modalitats esportives durant una jornada d’entrenament, i són ells mateixos els que expliquen en primera persona com es preparen per a la cita olímpica, però també quines són les seves sensacions i expectatives de cara als Jocs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’espai, que s’ha rodat amb minicàmeres d’alta definició que han permès enregistrar imatges subjectives dels entrenaments, s’emetrà en dos formats diferents. Aquest dilluns i el vinent s’oferiran dos capítols de mitja hora, i durant tot el mes s’oferiran la resta dels reportatges en píndoles de quatre minuts distribuïdes en diferents moments de la programació. A més, tots els programes es podran recuperar a través de la web del canal.

La Unió de Federacions Esportives Catalanes ha col·laborat amb TV3 per a la realització d’aquest espai, que vol promocionar i transmetre els valors de l’esport.

stats