PORTADES
Mèdia 14/01/2012

"L'Estat dóna deu anys als ens locals per pagar el deute", titula 'El Punt Avui'

El diari també recull la prohibició de Badalona de fer pregària al carrer i les protestes de Mossos i treballadors de presons per constatar la "tensió en augment" amb el Govern

Ara
2 min
'El Punt Avui' del 14 de gener

BarcelonaEl govern espanyol collarà les comunitats autònomes i ajuntaments perquè retallin despesa i endeutament. "L'Estat dóna deu anys als ens locals per pagar el deute", avisa la portada d'El Punt Avui. L'anunci arriba després de presentar ahir la llei d'estabilitat pressupostària que preveu sancions a les comunitats que no compleixin.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La rebaixa de la nota a França per part de S&P, la prohibició de l'Ajuntament de Badalona de fer pregària als carrers i la "tensió en augment" entre govern i treballadors de presons i Mossos també són informacions destacades.

La Vanguardia recull el "cop a l'eurozona" i destaca el topall del govern espanyol a la despesa de les autonomies. El Periódico il·lustra la portada amb les protestes de Mossos i personal de presons i ho acompanya de dos titulars: "Els mossos es quadren" i "Les presons s'encenen".

A El País s'anuncia que "Urdangarin va utilitzar de manera fraudulenta factures de més de 60 empreses". El diari també recull el "cop" que suposa la rebaixa de nota per a la solvència de l'euro.

El Mundo torna a la càrrega amb les investigacions de l'atemptat de l'11M. "Dos testimonis destapen una altra mentida de Manzano", diu en referència a l'excap dels Tedax.

Pel que fa als diaris esportius, l'Sport es fa ressò de la voluntat de Neymar de venir al Barça. "Negocia la seva sortida", titula la el diari. Mundo Deportivo porta una gran fotografia de Leo Messi envoltat de les tres pilotes d'or. "Només vull guanyar, guanyar i guanyar", recull en paraules de l'argentí.

El 9 Esportiu destaca una entrevista al vicepresident del Barça Josep Maria Bartomeu on diu: "Guardiola és un referent i ha de seguir fent història al Barça".

stats