Tecnologia
Mèdia 07/05/2012

LG llançarà un televisor amb Google TV aquest mateix mes als Estats Units

La unió del cercadors i la companyia sud-coreana s'avançarà a la previsible arribada de la televisió connectada d'Apple

Reuters
1 min

SeülLG Electronics, el segon fabricant de televisors del món, té previst llançar un televisor amb internet basat en la plataforma de Google que arribarà al marcat dels Estats Units durant la setmana del 21 de maig, segons ha anunciat aquest dilluns un executiu de la companyia sud-coreana, que treballa per aconseguir una quota de mercat més àmplia en el sector de la televisió connectada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"La producció de televisors de Google començarà el 17 de maig a la nostra fàbrica de Mèxic, i els consumidors dels Estats Units podran comprar el producte a partir de la setmana del 21 de maig, ha avançat Ro Seogho, vicepresident executiu de la unitat de negocis de televisió de LG. Segons ell, en funció de les vendes al mercat americà es decidirà si l'oferta s'estén també a Europa i Àsia.

La iniciativa demostra un pla agressiu de la parella LG-Google en una estratègia defensiva davant la possible amenaça d'Apple, que ha redissenyat el mercat de telèfons mòbils amb l'iPhone i que s'espera que aviat entri també dins el mercat televisiu. Google TV permet als espectadors accedir als serveis de Google, com ara les cerques i els vídeos de YouTube, des de les pantalles de televisió.

stats