protestes ciutadanes
Mèdia 20/06/2011

Polèmica a 'La Razón' per la imatge d'un home sense cap a la manifestació de Madrid

Segons sembla, es tracta d'un problema a l'hora de convertir dues fotografies en una de panoràmica. Els internautes comenten els titulars sobre les manifestacions utilitzats avui a la premsa i converteixen el 'hashtag' #titulares20j en 'trending topic' a Twitter

Redacció
1 min
Portada de la Razón, 20 de juny

BarcelonaLa Razón s'ha convertit en poques hores en el diari més comentat a Twitter, l'endemà de les manifestacions multitudinàries dels indignats. A la portada d'avui, el diari madirleny mostra una fotografia en què es veu un home sense cap. "Espero que Iker Jiménez investigui l'estrany cas dels indignats sense cap. És inquietant...indignats" és de les crítiques més suaus que es pot llegir a la xarxa de les piulades, on els usuaris han carregat fort contra el diari espanyol. El periodista Ignacio Escolar, que ha comentat l'error al seu espai a la xarxa, ha explicat que pot ser que no es tracti d'una manipulació conscient sinó que "potser han tingut un problema capturant una panoràmica en mode automàtic". Poc després, Javier Silvestre confirmava que el tall es produeix per la fusió de dues fotografies per convertir-les en una sola i panoràmica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un cop detectat, l'error a la portada de La Razón ha monopolitzat el time line del hashtag #titulares20j, etiqueta que els internautes havien creat a Twitter per comentar els titulars i la cobertura que els diferents mitjans de comunicació han fet avui de les manifestacions d'ahir arreu de l'Estat espanyol.

stats