Mèdia 27/05/2012

Unes 250 persones participen en la baixada de torxes de Girona a favor de la Marató per la Pobresa

Han il·luminat durant una hora els carrers més cèntrics de la ciutat aquest dissabte a la nit

Acn
1 min
Baixada de torxes a Girona a favor de la Marató per la pobresa / ACN

GIRONAUnes 250 persones han participat aquest dissabte a la nit en la baixada de torxes per recaptar fons a favor de la Marató per la pobresa de TV3 i Catalunya Ràdio. Cada una de les torxes ha tingut un cost de tres euros i tots els diners recaptats es lliuraran a la marató.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els Marrecs de Salt, amb un pilar de quatre, han donat el tret de sortida de la baixada i els participants han il·luminat durant una hora alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat com el carrer de la Força, Santa Clara i l'històric pont de Pedra fins arribar a la plaça de l'ajuntament.

La iniciativa ha estat organitzada per la Creu Roja i la Federació Catalana de Voluntariat.

La baixada ha començat a dos quarts de deu de la nit a les escales de la Catedral i, durant tot el recorregut, els participants han anat acompanyats per grallers i un cop han arribat a la plaça de l'ajuntament, els Gegants de Riudarenes s'han sumat a la comitiva.

Durant aquest diumenge, diversos municipis de la demarcació de Girona tenen previst celebrar tota mena d'actes com passejades, pedalades o concerts per recollir fons a favor de la Marató per la Pobresa.

stats