Mèdia 01/12/2011

La sogra de Jordi Évole triomfa més enllà dels Ondas

El presentador de 'Salvados' ha desmentit a Twitter que Aurora prengués mal quan va caure per les escales enmig de la gala

Ara
2 min
Jordi Évole i la seva sora Aurora ala gala dels Ondas

BarcelonaLa sogra de Jordi Évole, que es va donar a conèixer del braç del seu gendre follonero, ha transcendit la gala dels premis Ondas, en què el periodista català va rebre el premi al millor presentador per Salvados. Aquest matí, El món a RAC1 ha explicat que la seva sogra havia caigut baixant de l'escenari i que se l'havien emportat en cadira de rodes perquè s'havia fet mal a un turmell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El gendre d'Aurora ha negat que l'estat de salut de la seva sogra sigui dolent a través de Twitter i ha desmentit que estigui ingressada.

A més, també a través d'aquesta xarxa social, ha confirmat que "no va quedar ni una croqueta". La seva sogra va pujar una carmanyola plena de croquetes fregides, que volien ser un obsequi a Ana Rosa Quintana, la presentadora de la qual la senyora Aurora és "fan", segons Évole. La conductora dels matins de Telecino va rebre el premi Ondas de Millor Presentadora.

Jordi Evole, en la línia del seu programa, va treure els temes més polèmics en el seu discurs, que va llegir "com Rajoy". En la seva intervenció, també hi va haver lloc per ironitzar sobre les retallades que tant preocupen bona part de la societat, "encara sort que Mas no hi és", va dir Évole, una frase a la qual va afegir: "Però Duran sí que hi és". Davant d'aquest xoc volgut amb aquest líder de CiU, Évole va exclamar que s'havia "tancat les portes de TV3", una afirmació que va rematar dient que tampoc hi perdria gaire per tal com quedaria la televisió pública "després de les retallades". Duran, que ha aparegut al programa del presentador de Cornellà en diverses ocasions, va riure en tot moment davant dels seus comentaris incisius.

Per finalitzar la seva aparició, el conductor de Salvados va aprofitar l'assistència dels directius de les cadenes de televisió per recordar que "la televisió és més que una dada d'audiència" i que la televisió "està millor" del que molts pensen.

Al programa Fricandó Matiner, de Rac105, també han fet referència al discurs de Jordi Évole als Ondas i a la seva acompanyant: la seva sogra Aurora.

stats