Mèdia 28/07/2013

Lady Gaga reapareix a Twitter tornant-se a despullar

Albert Castellví Roca
2 min

BarcelonaLady Gaga ja torna a estar en plena forma. Després de mig any de baixa i apartada del focus mediàtic per un problema al maluc, la cantant novaiorquesa ha reaparegut aquesta setmana amb molta força i per moltes vies diferents. L'última, ahir mateix, quan va fer revifar el seu compte de Twitter, que estava inactiu des del 6 de febrer i que el 7 de juliol havia desaparegut de la xarxa. Ahir, doncs, la cantant va tornar a piular. I, tal com se sospitava des de la seva misteriosa desaparició de la xarxa, el missatge que va fer arribar als seus més de 39 milions de seguidors -no els ha perdut, tot i el tancament temporal del perfil- era purament promocional del seu pròxim treball.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"El primer single d' ARTPOP [el seu pròxim disc] surt el 19 d'agost" és el breu missatge que va tuitejar Lady Gaga. Va acompanyar-lo de l'inici d'un compte enrere, amb el hashtag #24days [24 dies], i d'una fotografia d'ella s

mateixa en què se la veu nua -només amb una mena de mitjons negres-, amb unes ulleres futuristes i asseguda sobre una butaca feta de xips i circuits impresos. La cantant, a més, mostra dos tatuatges: un dibuix a la cuixa esquerra i un altre molt més petit a prop del canell esquerre amb la paraula ARTPOP . Aquesta inscripció, que té des de fa un any, va ser la primera pista sobre el títol del seu nou àlbum, que veurà la llum l'11 de novembre.

Aquesta fotografia, que la cantant ha convertit també en la seva imatge de perfil a Twitter, és la segona d'ella despullada que es publica aquesta setmana. Dimarts, Lady Gaga ja va causar furor a les xarxes socials quan la revista V Magazine va fer circular la portada del seu pròxim número, en el qual la cantant apareix també sense roba.

A això cal afegir-hi que la novaiorquesa ja té data per a la seva primera actuació després de mig any. Serà el 25 d'agost, i cantarà el primer single d' ARTPOP a la gala dels MTV Video Music Awards.

stats