Mèdia 29/06/2012

L'agència Efe es creu que Cristiano Ronaldo perd l'avió de la selecció portuguesa per comprar una pasta

Un blog humorístic ha publicat aquesta notícia simulant declaracions de l'astre portuguès i l'agència ho ha publicat sense contrastar-ho

Ara
1 min
La notícia de Cristiano Ronaldo a l'agència EFE

BarcelonaL'agència de notícies Efe s'ha cregut una notícia publicada a internet per un blog humorístic de Yahoo que assegura que Cristiano Ronaldo es va quedar fora de l'avió de la selecció portuguesa perquè havia anat a comprar-se una pasta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat que davant del titular la notícia del blog porta escrit l'epígraf irònic "Future News", l'agència no ha dubtat a publicar-ho, cosa que ha portat els altres mitjans de comunicació esportius a difondre la informació.

Segons el teletip que ha publicat Efe, "el centre informatiu de l'Eurocopa 2012" assegurava que el davanter madridista es queixava: "L'organitzadora del viatge em va preguntar si no em feia res asseure'm a la part posterior de l'avió. Jo ho vaig acceptar [...] i després vaig anar a la cafeteria per comprar-me una pasta i l'avió va enlairar-se sense mi. No és just".

Aquestes suposades declaracions coincideixen perfectament amb les que aporta aquesta humorística notícia penjada a 'Yahoo! Sports'.

stats