EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 29/06/2011

Laia Ferrer: "Hi ha gent que aprèn català gràcies als meus tuits"

1 min
Laia Ferrer forma part de l'equip de transmissions de Fórmula 1 a TV3.

Tinc dos mòbils: un iPhone, que faig servir quan sóc per aquí, i una BlackBerry, que utilitzo quan viatjo perquè és l'únic telèfon amb tarifa plana de roaming , i si no m'arruïnaria. Per la meva feina necessito estar connectada tot el dia, i els smartphones m'han facilitat molt la feina. Ni de bon tros aprofito totes les seves possibilitats, però sí que faig servir moltes aplicacions: correu electrònic, WhatsApp, Twitter, Fórmula 1, Catalunya Ràdio, l'ARA, el temps, el conversor de moneda i algunes per fer fotografies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tenia Facebook però el vaig tancar perquè crec que dóna massa problemes pels temes de privacitat. En canvi, fa dos anys que tinc Twitter i el faig servir moltíssim. Va molt bé per seguir pilots, escuderies i companys periodistes, i també m'agrada acostar a la gent el que visc en cada circuit, les anècdotes, notícies... Vull compartir-ho amb tota la gent que estima el món del motor, i crec que el Twitter és una bona via. Acostumo a escriure en català, però la meitat dels meus seguidors no el parlen. Es graciós, perquè he rebut bastants tuits de seguidors que em diuen que gràcies a mi estan aprenent català!

La ràdio és la banda sonora de la meva vida. A casa la tinc posada tot el dia, i no em perdo mai el Tot és molt confús . Quan sóc fora, me'l descarrego. A la tele segueixo els TN , Els matins , l' APM? , el Polònia , el Crackòvia i el Generació Digital , i miro moltes sèries.

stats