Mèdia 19/07/2011

'La Razón' se suma a la persecució de Laporta: "El catalanista no 'es talla' i prefereix el Moët que el cava"

El diari de Madrid destaca la fotografia de l'expresident del Barça en banayador i bevent xampany a Formentera. El diari digital 'La Voz Libre' també es va fer ressò ahir de les mateixes imatges del diputat català

Redacció
1 min
Laporta, bebent xampany en un iot / LA VOZ LIBRE

BarcelonaEl líder de Democràcia Catalana i expresident del Barça, Joan Laporta, continua sent l'objectiu dels fotògrafs. Si ahir La Voz Libre, un diari digital que s'edita a Madrid, va publicar una sèrie d'imatges ensenyant les vacances de Laporta en una embarcació a l'illa de Formentera, avui La Razón ho destaca en la seva portada impresa amb el titular "El catalanista Laporta no 'es talla' i prefereix el Moët que el cava".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Voz Libre ressaltava ahir que l'exmandatari blaugrana "prefereix Moët & Chandon al cava català" i destacava el banyador blanc que lluïa, un color que relacionen amb el Reial Madrid. El director d'aquest mitjà és Manuel Romero, que ha publicat nombrosos reportatges a El Mundo "sobre la manipulació als llibres de text i la discriminació lingüística a Espanya", com explica el seu perfil publicat a la mateixa La Voz Libre.

L'estiu passat, diversos mitjans ja van difondre unes imatges de Joan Laporta a la Costa Brava acompanyat de Sana Khouja, una jove de 22, a qui assenyalaven com la seva nòvia. El mes de novembre del 2009, havia estat retratat per La Gaceta a Luz de Gas, també amb xampany francès, celebrant una victòria del Barça.

stats