Mèdia 06/04/2012

La legió "recupera l'honor", a la portada de 'La Razón'

Molts diaris espanyols se centren en la Setmana Santa per obrir les edicions de Divendres Sant i les il·lustren amb imatges de les processons

Ara
2 min
la razon

BarcelonaEl dairi 'La Razón' obre l'edició d'aquest Divendres Sant amb una imatge de legionaris portant el Crist de la Bona Mort de Màlaga en braços. El rotatiu assegura que es tracta de la recuperació de "l'honor" per part de l'exèrcit en la Setmana Santa. Segons aquest mitjà, els militars havien sofert un "assetjament laïcista per part del PSOE". El diari també informa en portada d'"un viacrucis econòmic" que ahir dijous va viure l'Estat, en referència a la pujada de la prima de risc i a la caiguda de l'Íbex.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L''Abc' titula: "Dies de passió", i assegura que "la Setmana Santa omple de devoció les ciutats d'Espanya". També il·lustra la primera pàgina amb la foto dels legionaris amb el Crist de la Bona Mort sostingut en els seus braços.

'El Mundo', per la seva banda, oblida la Setmana Santa i culpa les autonomies de la pujada de la prima de risc: "Els dubtes sobre les autonomies disparen el risc d'Espanya". ETA és el segon tema de portada i assegura que la banda "deixa que els seus presos canviïn de tàctica per sortir de presó".

'El País' tampoc esmenta la Setmana Santa en portada i se centra en les paraules del ministre d'Economia per titular: "Guindos culpa de l'assetjament a Espanya els nervis sobre el futur d'Europa".

'Diario de Sevilla' també se centra en la devoció dels ciutadans de la capital andalusa per obrir l'edició d'aquest divendres. El diari titula: "Sublim espera", i afegeix que Sevilla passa el dijous mirant al cel per poder treure el Crist del Gran Poder de matinada, que ocupa la foto de portada.

'Heraldo de Aragón' se centra en un dels actes més emblemàtics de la seva Setmana Santa: 'Romper la hora'. El diari titula: "El so dels tambors inunda tot Aragó".

stats