Mèdia 20/09/2012

Shakira confirma que espera un fill de Piqué

Ara
2 min

Era un secret del domini públic i ja feia setmanes que les revistes donaven per fet que la cantant colombiana estava embarassada. De fet, en els últims temps semblava un esport intentar descobrir si se li notava i comentar les bruses i els vestits més amples que començava a portar. Ahir va arribar la confirmació oficial. Shakira va penjar a la seva pàgina web un comunicat oficial en què confirma l'embaràs davant de tots els seus fans.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Com molts sabeu, el Gerard i jo estem molt feliços esperant l'arribada del nostre primer nadó!", va escriure la cantant. També va anunciar que la parella ha decidit donar prioritat a "aquest moment únic" en les seves vides i que, per tant, aparcaran les activitats promocionals dels pròxims dies.

Ella tenia previst actuar demà a Las Vegas al concert iHeart Radio i en fa referència al comunicat. "Agraeixo als meus fans l'afecte i la comprensió de sempre i estic segura que aquest cap de setmana a Las Vegas serà espectacular, ho seguiré molt de prop". El jugador del Barça no va fer cap comentari, després que ahir es lesionés en el partit contra l'Spartak de Moscou i se li diagnostiqués un esquinç al terç mitjà del peu esquerre, que el farà estar entre dues i tres setmanes de baixa. És una mala notícia per a l'equip, però això, de retruc, segurament li permetrà passar més temps al costat de la cantant, amb qui ja fa temps que, quan les gires d'ella ho permeten, passa llargues temporades a Barcelona.

Alguns mitjans rosa ja havien especulat fa setmanes que no anunciaven la notícia perquè l'embaràs era d'alt risc i que el nadó finalment podria néixer al gener o al febrer. Una revista colombiana fins i tot havia assegurat que la criatura es diria Ulicito.

Tot i que de moment ha aparcat els escenaris, la cantant sí que va acceptar la invitació per substituir Christina Aguilera com a jurat del talent show americà The voice.

stats