Mèdia 19/09/2013

"L'època daurada del retrat", a l''Ara Tu' d'aquest diumenge

L'històric estudi fotogràfic Daguerre, gairebé centenari, en guarda la memòria. I també, entrevista al cineasta, guionista i productor Ventura Pons

Ara
1 min

BarcelonaLA PORTADA DE L''ARA TU', EN PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Can Daguerre vol fer cent anys. A Barcelona van arribar a funcionar un centenar d'estudis fotogràfics de manera simultània. El més antic de la ciutat continua en mans de la família que el va fundar, que en preserva el llegat i lluita pel seu futur.

També trobareu a l''Ara Tu' d'aquest diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila a Ventura Pons: "Si fer pel·lícules fos fàcil, les farien els bancs". La seva trajectòria fílmica inclou 25 pel·lícules, entre les quals tres documentals, el gènere a què pertany el seu treball més recent: 'IgnasiM'. Té pendent d'estrena 'Un berenar a Ginebra', un telefilm que s'apropa a la cara més íntima de Mercè Rodoreda.
  • Nous cosmètics i aliments depuratius. Ara que ens acostem al canvi d'estació és el moment de superar els excessos alimentaris propis de l'estiu i les vacances. El fetge i els ronyons són els òrgans més perjudicats peruna dieta desequilibrada. Aigua, verdures i fruites els ajudaran a restablir-se.
stats