CANVIS A LA GRAELLA
Mèdia 21/05/2012

L'equip d''Otra movida' es trasllada a La Sexta, sense Dani Martínez

à.g.m.
2 min
Florentino Fernández capitanejava 'Otra movida' des de l'inici de temporada.

BARCELONAPlaneta vol concentrar els esforços en les dues principals cadenes que tindrà resultat de la fusió: Antena 3 i La Sexta. Per això ha decidit que el programa Otra movida , presentat per Florentino Fernández, no continuï a Neox. L'equip deixarà l'espai al juny, però prepara ja un nou projecte per a La Sexta. Ho farà, això sí, sense Dani Martínez, un de les seves cares més populars, que fa el salt a Mediaset i, de la mà de la productora de Flipy (l'excientífic boig d' El hormiguero ), participarà en algun projecte de Cuatro.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Otra movida va ser l'aposta de Planeta per impulsar el seu canal Neox, adreçat a un públic infantil. El programa es va fer a partir de les cendres de Tonterías las justas , el programa que presentava Flo a les tardes de Cuatro. De fet, la jugada de Planeta va ser robar alhora Pablo Motos i Flo. El primer va traslladar el seu El hormiguero a les nits d'Antena 3 i el segon va dur la seva fórmula amb un nou nom a la sobretaula de Neox. Tots dos programes compartien productora: 7 y Acción, propietat de Pablo Motos.

La quadratura del cercle es produirà si es confirma que Martínez i Flipy preparen un programa per competir des de Cuatro amb El hormiguero , ja que tots dos mediàtics han estat formats al planter d'aquesta productora.

Aquest 2012 Otra movida ha aconseguit una audiència mitjana de 381.000 espectadors i un share del 3%. A Catalunya, el seguien 42.000 persones, equivalents a un 2,4% dels que en aquell moment miraven la televisió. La seva estrena va sacsejar l'habitual bretxa que hi ha (cada cop menys) entre televisions generalistes -els primers canals- i les anomenades temàtiques : va ser vist per 758.000 espectadors i va marcar un share del 6,4%. A part de Florentino Fernández i Dani Martínez, l'espai ha fet populars també els noms de Cristina Pedroche, Anna Simon i Raúl Gómez, a més de col·laboradors com Berni, Javi Valera, El Notario, Alex Santana i Nacho García.

stats