Tecnologia
Mèdia 28/10/2011

L'iPhone 4S arriba a Catalunya

Està previst que el Siri, el sistema d'ordres per veu, entengui el castellà el 2012. De moment no ha transcendit si Apple es planteja una versió en català

Ara
1 min

BarcelonaAquest divendres s'ha començat a comercialitzar el nou iPhone 4S a Catalunya i Espanya. De fet, a Madrid, un centenar de joves van començar a fer cua a partir de les cinc de la tarda del dijous davant les botigues de Telefònica a la Gran Via i de Vodafone del carrer Goya, que han obert les portes a les 00.01 hores, segons informa Efe.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les dues botigues oficials d'Apple a Madrid i la de La Maquinista a Barcelona han avançat l'hora d'obertura aquest divendres a les 8.00 hores.

El nou iPhone 4S arriba aquest divendres a 22 països, després d'un primer llançament el passat 14 d'octubre a un conjunt de països, entre els quals els Estats Units. Amb un disseny exterior igual qeu el seu precedent (iPhone 4), el dispositiu incorpora el processador de doble nucli A5, que permet fer diverses tasques simultànies a gran velocitat, una càmara de fotos i vídeo millorada i el nou assistent de veu Siri. Està previst que Apple llanci la versió espanyola del sistema d'ordres per veu el 2012, però la companyia encara no s'ha pronunciat sobre la versió en català.

L'iPhone 4S surt al mercat en tres versions de 16, 32 i 64 GB, amb preus que oscil·len dels 599 als 799 euros, però les principals operadores espanyoles ofereixen plans amb preus més reduïts bescanviant punts i amb tarifes mensuals estables.

stats