EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 26/03/2011

Lídia Heredia: "No he activat cap de les aplicacions del mòbil"

1 min
Lídia Heredia dirigeix i presenta Banda ampla a TV3.

El meu mòbil personal és un Nokia 6600, i a més tinc un HTC de la feina, que té moltes aplicacions, però no en tinc cap activada. Ho he fet expressament, perquè ja passo prou estona parlant per telèfon per enganxar-me també a altres coses. No em fa gens de mandra parlar per telèfon, al contrari! Ja ho feia molt quan només hi havia fixos, i ara encara més. Tot i així, crec que gestiono malament l'ús del mòbil: m'arriben molts missatges perquè no el sento i em salta el contestador, i quan decideixo canviar la sintonia, llavors no m'adono que el que sona és el meu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No estic gaire al dia de les xarxes socials. M'interessa estar-ne al cas i veure que han canviat la manera de comunicar-nos, però personalment no m'atreuen. Segurament sóc jo l'equivocada, perquè hi ha molta gent que les fa servir, però no les trobo a faltar.

No tinc gaire temps per mirar la televisió, però intento seguir els informatius, sobretot el Telenotícies migdia , però també els de les altres cadenes i el 3/24. Als vespres també la poso una estona però sóc poc fidel als programes. Abans seguia el Polònia , però ara el fan just abans del Banda ampla i si el vull veure he de recórrer al 3alacarta. La ràdio també l'escolto bastant, especialment al cotxe, i tinc força tendència a fer-hi zàping, tant al matí com a la tarda. I també sóc molt usuària de Catalunya Informació.

stats