Mèdia 10/03/2012

'El sermó més esperat de l'imam' de Terrassa acusat d'incitar a maltractar les dones, a la portada de 'La Vanguardia'

La vaga general del 29-M omple les portades de la premsa catalana i espanyola

Ara
1 min
La vanguardia 11 març 2012

BarcelonaL'imam de la mesquita del carrer Doctor Pearson de Terrasa, acusat pels Mossos d'Esquadra d'incitar a maltractar les dones, ahir els va dir que tenen els mateixos drets que els homes, segons recull 'La Vanguardia'. Els fidels van omplir la mesquita de gom a gom, recull el rotatiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La vaga del 29-M centra la majoria de portades de la premsa catalana i espanyola, que destaquen que la mobilització es produirà abans que s'hagin complit els 100 dies de govern de Rajoy, que afirma que la mesurà evitarà 3 milions d'aturats. 'La Razón' xifra el cost de la vaga en 7.688 milions d'euros i l''Abc' la qualifica de "política i contra l'interés general".

'El País' aborda, també, el primer aniversari de Fukushima. Segons el diari, els japonesos es mantenen lluny de la zona més propera a la central atòmica, com ara la ciutat de Minamisoma.

Premsa esportiva

'El 9' aborda els interrogants a l'entorn de la renovació de Guardiola. Segons el diari, l'entrenador del Barça ja hauria renovat si fos pels jugadors i la directiva. El 'Marca' aclareix els dubtes de la renovació de José Mourinho: "Vull guanyar més títols al Madrid", diu l'entrenador.

Els fitxatges de reforç del Barça són el tema de portada d'El Mundo Deportivo'. Els objectius del club blaugrana són, segons aquest diari esportiu, aconseguir davanter i diversos defenses. Jordi Alba, Thiago Silva, Neymar i Kolarov podrien ser els objectius de Guardiola. L'Sport' també recull el possible fitxatge de Neymar. "El somni de tots els culés es farà realitat l'any que ve?, diu el diari per la coincidència del jugador brasiler amb Messi.

stats