EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 03/04/2011

Lluís Canut: "Sempre que TV3 fa els partits en HD, els miro en HD"

1 min
Lluís Canut condueix el programa Efectivament,  d'Esport 3.

Tinc una Blackberry des de fa poc, però de moment no la utilitzo amb internet. Ja em bellugo amb tots els ordinadors que tinc a casa i a la feina, així que després intento aïllar-me. És una mesura cautelar que prenc per no estar tot el dia connectat. No vull embogir amb el tema. Cada vegada em molesta més que en un dinar o un sopar la gent estigui més pendent del mòbil que de la persona que té al davant. Necessitem posar-hi algun límit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No sabria dir una xifra concreta, però faig força trucades, sobretot per feina. Sóc d'aquests periodistes que donen molta importància al telèfon i als contactes. Una trucada és una notícia. Envio SMS enlloc de deixar missatges de veu, quan necessito que algú em localitzi, i també per donar les gràcies quan algú m'ha donat un cop de mà amb alguna notícia.

Miro bastant la televisió, sobretot els esports. És un problema que acostumo a tenir amb la meva dona, que es queixa que és un partit de futbol, i després un de bàsquet, i la cursa de Fórmula 1, i les motos... Hi ha tanta oferta televisiva, sobretot en el món de l'esport, que no ho puc evitar. Tinc una bona tele, crec que de 46 polzades, amb alta definició i, sempre que TV3 fa els partits en HD, els miro en HD. També tinc una plataforma de pagament, per poder veure tots els partits de la Lliga.

stats