EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 24/03/2011

Lluís Gendrau: "L'iPad és l'invent del segle XXI"

1 min
Lluís Gendrau és el director editorial del grup Enderrock.

Tinc un iPhone 3G que s'ha convertit en una extremitat més del meu cos. Excepte a la nit, que l'apago, i els caps de setmana, que el tanco en un calaix, m'hi passo tot el dia enganxat, ja sigui parlant, consultant el correu electrònic o utilitzant algunes de les aplicacions que m'he descarregat, que en general tenen a veure amb la meva feina de periodista: són de ràdios, de mitjans escrits, de servidors de notícies... Ara, per mi, si hi ha una eina fonamental és l'iPad. És l'invent del segle XXI. El trobo fantàstic per fer servir les xarxes socials, comunicar-se i llegir el diari, per exemple. És el que em té enganxat de debò!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc un compte propi tant a Twitter com a Facebook, però normalment m'hi connecto a través dels del grup Enderrock, perquè no em preocupa tant explicar què faig o què penso com veure què diuen els altres, conèixer tendències i estats d'opinió. Sóc més aviat observador, que de fet és la feina del periodista: no ser el protagonista, sinó el cronista. I en aquest sentit, crec que les xarxes socials són un bon punt de referència.

Miro la televisió al vespre, em serveix per desconnectar. Però l'únic canal al qual sóc fidel és el 3/24. És un hàbit que ja he adquirit: arribar a casa i sintonitzar-lo per posar-me al dia de la informació pura i dura. La ràdio també l'escolto, però normalment ho faig a través del podcast. Com que el més probable és que al llarg del dia m'hagi perdut el que volia sentir, m'ho baixo quan sóc a casa.

stats