Mèdia 18/04/2012

Lluís Llach considera “vergonyosa” i “preocupant” la destitució de Mònica Terribas per “interessos polítics”

El cantant lamenta que els pactes i els interessos polítics passin per damunt de la "qualitat professional" i el "respecte pels resultats assolits"

Ara
1 min
UN LLANÇAMENT SENSE CAMPANYA DE MÀRQUETING
 Apartat dels focus des del 2007, Llach compagina la feina al seu celler a Porrera i els viatges al Senegal. Només ha tornat a la vida pública en comptats homenatges o actes reivindicatius, com la manifestació per TV3 al País Valencià. Per promocionar el seu llibre, no ha volgut fer cap campanya: l'editorial ha distribuït una única entrevista oficial.

BarcelonaLluís Llach ha volgut expressar el seu malestar pels "rumors" que assenyalen una imminent destitució de Mònica Terribas al capdavant de TV3. Llach considera "vergonyós" i "preocupant" que els "interessos polítics" passin, un cop més, per damunt de la "qualitat professional" i el "respecte pels resultats assolits" durant l'etapa en què Terribas ha sigut la directora de la televisió pública catalana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un comunicat penjat al perfil oficial del cantant a Facebook, Llach lamenta que "la classe política de torn" sigui incapaç de "respectar la independència dels mitjans públics de comunicació" i els posi al servei dels "interessos polítics momentanis".

stats