Mèdia 25/05/2011

L''Abc' i 'La Razón' intenten ressuscitar la guerra de banderes

'La Razón' retreu a CiU que hagi acceptat debatre al Parlament la proposta de Solidaritat perquè les administracions puguin col·locar la bandera espanyola on vulguin, fins i tot "amagada"

Redacció
1 min

BarcelonaLa proposició de llei per ocultar la bandera espanyola als organismes i edificis oficials ha aixecat polseguera a la premsa conservadora espanyola. La Razón retreu al president de la Generalitat, Artur Mas, que CiU votés a favor d'admetre a tràmit la proposta presentada per Solidaritat per la Independència al Parlament. Diu La Razón: "Mentre el president de la Generalitat acompanyava el rei a Barcelona en el lliurament de despatxos judicials als nous 134 jutges, el seu partit feia possible que el Parlament debati la proposició de llei". Tant La Razón com l'Abc recorden que CiU ja va permetre debatre fa unes setmanes la proposició de llei de la declaració de la independència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El portaveu del Govern, Frances Homs, ha recordat en declaracions a RAC1 que votar a favor d'admetre a tràmit una proposta no vol dir que després la formació hi voti a favor, com de fet ja va passar en la votació sobre la declaració d'independència.

stats