VIDEOJOCS
Mèdia 01/07/2011

'Lords of shadow' guanya el Gamelab

à.g.m.
1 min
'Lords of shadow' guanya el Gamelab

Barcelona.José Corbacho va presentar ahir al vespre la gala de premis del Gamelab, que se celebra aquests dies a Barcelona, amb Castlevania: Lords of shadow com a gran guanyador, ja que es va endur vuit dels premis: l'especial de la premsa, millor joc, so, animació, música original, tecnologia, direcció artística i disseny de joc.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Produït per Konami, es tracta d'un joc en tercera persona que ha comptat amb Hideo Kojima -un dels referents mundials- com a consultor. És un joc en tres dimensions, amb una interfície que recorda a altres jocs que combinen exploració i lluita com per exemple God of War o Devil may cry . Els enemics inclouen aranyes gegants, trols, homes llop i monstres de diferent envergadura.

Altres títols guanyadors van ser Millionaire City , premi especial del públic, Battlefield bad company (millor títol per a dispositius portàtils), The fancy pants adventures (millor joc independent), Shadow Zone (millor joc per a consoles) i Basket Dudes (millor joc per a PC online ).

Durant la celebració es van lliurar també dos premis honorífics: l'un a Hideo Kojima ( Metal Gear , Zone of the enders ) i l'altre, el que reconeix tota una carrera, a Peter Molyneux. El premi reconeix d'alguna manera la seva faceta com a creador dels anomenats "jocs de Déu", en què els usuaris poden controlar tot un univers i dissenyar-lo. Aquesta variant dels jocs de rol li ha merescut reconeixement internacional i el govern del Regne Unit l'hi ha reconegut fent-lo membre de l'ordre de l'Imperi Britànic.

stats