ESTRENES TELEVISIVES
Mèdia 31/01/2012

'Los Protegidos' descobriran l'origen dels seus poders

La tercera temporada de Los Protegidos s'estrenarà aviat a Antena 3: quin és l'origen dels poders en serà l'eix central. Els fans de la sèrie "s'hi reconciliaran" després de l'espera, diu Marta Torné.

Natalia Araguás
2 min
La sèrie Los Protegidos tindrà incorporacions en els nous capítols com la de Marta Torné en el paper de Julia, un personatge ambigu i clau per resoldre l'enigma.

BARCELONA.Després d'una llarga espera, la tercera temporada de Los Protegidos arribarà aviat a Antena 3. La sèrie es va acomiadar el 17 d'abril dels espectadors amb un 16,9% de share , més de 3,1 milions d'espectadors: l'episodi final va ser àmpliament comentat a Twitter, amb el hashtag #losprotegidos14. Contra pronòstic, Antena 3 no va estrenar els nous capítols coincidint amb l'inici del curs televisiu, malgrat haver celebrat la premiere al setembre. El fet no va passar desapercebut als seguidors de la sèrie i va ser objecte de polèmica a les xarxes socials.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que Antena 3 encara no ha fixat data oficial, ja ha començat a promocionar la tercera temporada de Los Protegidos . L'argument ja no se centrarà en la recerca de la Blanca, sinó a esbrinar quin és l'origen dels misteriosos poders que tenen els protagonistes. La mort de l'Ángel -interpretat per Maxi Iglesias- és definitiva i el seu personatge no tornarà. Com a mínim, de moment. A canvi, nous protagonistes s'incorporen a la trama.

Entre aquests personatges destaca la Julia, la nova directora de l'escola, un personatge ambigu i clau per saber quin és l'origen de les extraordinàries qualitats dels nens de Los Protegidos . Li dóna vida Marta Torné, que apareix a les primers imatges desvelades per Antena 3 en ple entrenament. "El meu personatge ha esperat tota la vida el moment d'entrar en aquesta família, li cal preparació física", explica l'actriu a l'ARA. El que li ha resultat més complicat del rodatge, que va començar al juny, van ser precisament les escenes d'acció i arts marcials. "No sóc Almudena Cid, però ha quedat perfecte i estic molt contenta d'haver-ho fet: al final semblo Tomb Raider", fa broma l'actriu.

Altres intèrprets que s'afegeixen al repartiment aquesta temporada són Javier Mora, en la pell del Martín -que regentarà una cafeteria al Valle Perdido anomenada Búho i que no trigarà a convertir-se en punt de trobada- i Natalia Rodríguez, que serà la Michelle, la seva germana. L'actriu Marta Calvó interpretarà la Madre, la malvada dels nous capítols: ella i el Padre van idear el pla per acabar amb tots els nens amb poders del món. L'últim fitxatge és Luisa Gavasa, que serà la Dorita, una dona que va viure fa molts anys al Valle Perdido i que coneix a la perfecció tots els secrets que oculta aquest lloc màgic. La cantant Angy també farà una intervenció al final de la temporada.

Resoldre enigmes

Per a Torné, el més destacable dels nous capítols és que "passen moltes coses, es resolen molts dubtes i es tanquen qüestions". Després que la família Castillo hagi guanyat la batalla al Padre, tornen a casa, però encara tenen por. El Mario discutirà amb el seu fill, cosa abans impensable, i no serà l'única relació que experimentarà daltabaixos: també la de la Sandra (Ana Fernández) i el Culebra (Luis Fernández). "A la gent que ha estat tan de temps esperant, els diria que val la pena", defensa Torné. L'actriu reconeix la seva preocupació que els seguidors de Los Protegidos estiguin més freds després del llarg parèntesi. "Es reconciliaran amb la sèrie", promet.

stats