Televisió
Mèdia 09/07/2012

Malmö acollirà la propera edició del festival d'Eurovisió

La ciutat, que ja havia estat seu del certamen el 1992, s'ha imposat a la capital sueca, Estocolm

Ara
1 min
Loreen, la guanyadora d'enguany a Eurovisió

BarcelonaSuècia ja ha decidit quina ciutat serà la seu del proper festival d'Eurovisió. Després que la representant del país escandinau, Loreen, guanyés el certamen celebrat aquest mes de maig a Bakú, capital de l'Azerbaidjan, Estocolm i la ciutat de Malmö s'havien postulat com a candidates a acollir l'edició del 2013 del festival. I, finalment, l'escollida per la televisió sueca SVT ha estat Malmö, que ja va ser la seu d'Eurovisió l'any 1992.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat el productor executiu del certamen, Martin Österdahl, al portal 'Eurovision.tv', la decisió "no ha estat gens fàcil", i el que ha fet decantar la balança ha estat la disponibilitat d'infraestructures i "la bona experiència" que té la cadena amb l'organització de les semifinals de 'Melodifestivalen', el programa amb què s'escull el representant del país a Eurovisió, que des de fa quatre anys té lloc en aquesta ciutat.

La propera edició del festival serà el dia 18 de maig de l'any vinent –amb les semifinals el 14 i el 16– al Malmö Arena, un recinte construït el 2008 i amb capacitat per a 15.500 espectadors.

stats